Spring naar inhoud
Terug naar overzicht

In gesprek met

Toegevoegd op 29 november 2022

Misschien bekruipt je af en toe het gevoel dat het een beetje stil is rondom Operatie Bomenbuurt. Daarom laten we je graag weten wie we de afgelopen maanden allemaal hebben gezien en met wie we hebben gesproken.

Met wie? 
Op 20 juni 2022 is er een informatiebijeenkomst over de Bomenbuurt geweest. Na deze bijeenkomst is er op 20 september gesproken met de bewoners van de Ieplaan. En op 29 september met de scholen in de Bomenbuurt. Ook met de ondernemers van de Thomsonlaan en de Fahrenheitstraat zijn we in gesprek geweest. Dit vond plaats op 5 oktober. De vertegenwoordigers van BIZ Fahrenheitstraat/Thomsonlaan en BIZ Vastgoed Fahrenheitstraat/Thomsonlaan waren hier ook bij aanwezig. Tot slot hebben we afgelopen week deelgenomen aan het omgevingsoverleg Willem Dreeshuis. 
 
Zorgen om verkeerscirculatie 
Bij alle ontmoetingen en gesprekken waren ook gemeenteambtenaren aanwezig, die op alle vragen antwoord hebben gegeven. Het onderwerp wat het meeste is besproken zijn de zorgen over de verkeerscirculatie. Een zorg die wij begrijpen en goed in het vizier houden. Wij kijken dan ook terug op zeer prettige en nuttige gesprekken waar veel bruikbare informatie uit is gekomen.

Hoe nu verder
Zodra wij meer informatie hebben over de toekomst van Operatie Bomenbuurt, laten wij je dat weten. Via deze nieuwsbrief en via de website. 

Deel dit artikel:

Login om verder te gaan

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Geef mij een nieuwe code

Annuleren