Spring naar inhoud
Terug naar overzicht

De ideale Bomenbuurt van Dave Loef

Toegevoegd op 15 juli 2024

Lekker bomen met een Bomenbuur over de ideale Bomenbuurt. Deze keer met Dave van Team Kappers die de wijk als een klein dorpje ziet.

Wie ben je?

Ik ben Dave, 31 jaar oud, geboren in Zoetermeer en ik woon samen in Katwijk. Ik werk al negen jaar bij kapsalon Team Kappers en ben sinds 1 februari eigenaar van de kapsalon. De vorige eigenaresse kreeg een kindje en wilde meer tijd met haar gezin doorbrengen, dus kreeg ik de kans om de zaak over te nemen. Ik wist altijd al dat ik voor mezelf wilde beginnen, dus dit kwam perfect uit. Ik heb er geen seconde over getwijfeld.

Ik geniet ervan om creatief bezig te zijn en ben graag onder de mensen. De gesprekken die je hebt als kapper maken het werk heel bijzonder. Je praat over van alles, van de leuke dingen in het leven tot de minder leuke. Zo leer je iemand in korte tijd goed kennen. Daarnaast is het belangrijk om echt te luisteren naar de wensen van de klant. Elke keer als ik aan een kapsel begin, probeer ik het beste resultaat te behalen. Klanten blijven terugkomen, dat geeft veel voldoening.

Naast mijn werk sport ik veel. Drie tot vier keer per week, deels met een personal trainer in de sportschool. In Katwijk houd ik ervan om te fietsen en wandelen in de duinen. 

Hoe zie jij de Bomenbuurt?

De Bomenbuurt voelt als een klein dorpje waar iedereen elkaar een beetje kent. De wijk heeft veel karakter met zijn oudbouw en karakteristieke woningen en het is ook nog eens dicht bij het strand. De winkelstraat is divers en dat geldt ook voor onze klanten. We zijn een familiekapper en hebben klanten van jong tot oud. De mensen in de buurt zijn leuk en gezellig, en de Fahrenheitstraat heeft een mooie uitstraling, vooral sinds de recente opknapbeurt. Alles bij elkaar maakt dat de Bomenbuurt een heel fijne plek om te wonen en te werken.

Hoe ziet jouw ideale Bomenbuurt eruit?

Mijn ideale Bomenbuurt is nóg groener. Ik vind het al mooi hoe het nu is, maar meer groen zou altijd welkom zijn. Bijvoorbeeld met veel plantenbakken met bloemen erin. Wat ik wel zou willen veranderen, is de situatie met de fietsen. Nu staan ze overal verspreid, tegen bomen, naast auto’s en lantaarnpalen. Een centrale fietsenstalling zou ideaal zijn. Maar verder is de Bomenbuurt perfect voor mij. Als iets goed is, moet je er zo min mogelijk aan veranderen. Kleine aanpassingen kunnen het samenspel van alles nog beter maken.

Deel dit artikel:

Login om verder te gaan

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief





Geef mij een nieuwe code

Annuleren