Spring naar inhoud
Terug naar overzicht

De ideale Bomenbuurt van Dina en Belle

Toegevoegd op 15 oktober 2024

Lekker bomen met een Bomenbuur over de ideale Bomenbuurt. Deze keer met Dina (bijna 15) en Belle (14) die dagelijks een half uur fietsen naar hun school, De Populier.

Vertel eens wat over jezelf?

Bella: we zijn achterbuurmeisjes en wonen in Belgisch Park. Elke dag fietsen we samen naar school. Dina: We hadden allebei mavoadvies gekregen en de Populier leek ons de leukste mavoschool. Nu zijn we overgegaan naar havo en dat zit op deze locatie.

Hoe zien jullie de Bomenbuurt?

Dina: ik vind het een heel leuke buurt. We kunnen overal naartoe, elke pauze weer ergens anders heen. Er zijn leuke winkels en tentjes. De huizen zijn mooi. Belle: de mensen hier zijn heel vriendelijk en aardig, het is gewoon een mooie buurt. Er is lekker eten. En plekken met stoeltjes en tafels waar je kunt zitten.

Hoe ziet jullie ideale Bomenbuurt eruit?

Dina: ik zou misschien iets meer kleur willen. Bloemetjes en dat soort dingen. Dat het er net wat vrolijker uitziet. Het is nu natuurlijk ook herfst, dan is alles wat grauwer.

Bella: ik vind het er al wel goed uitzien. Het is ook netjes op straat. Alleen door de Fahrenheitstraat fietsen is wel eng. Het is heel druk en de auto’s rijden ook echt hard. Daar zou wel iets aan gedaan moeten worden.

Deel dit artikel:

Login om verder te gaan

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief





Geef mij een nieuwe code

Annuleren